Kontakt mig

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Du kan også skrive til mig: nellie.v@outlook.dk Tlf: 31217108
Skrevet af Mette, d. 08-12-2019
Kære Nellie
Vi sad sammen til nans fødselsdag og jeg vil så gerne bestille dine bøger om Spanien. Jeg kan evt. hente dem eller de kan måske sendes. jeg håber at du har det godt.
Kram Mette
E-mail:
Skrevet af Nana Scheel Riis, d. 09-01-2019
Kære Nellie.

Jeg har lige færdiggjort deres bog “vi var de første - stewardessen som danmarkshistorie” for anden gang. En finurelig og velskrevet bog, som jeg virkelig nød at læse og slugte råt! Jeg læste den før og efter jeg begyndte at flyve selv, og historien er endnu mere spændene, når man selv kan relatere bare en smule til disse fantastiske kvinders bedrifter, i flyvnings gloriedage.. Efter at have læst denne utrolig velskrevet bog flere gange, fandt jeg også ud af at de og Nan Rostock har skrevet endnu en bog sammen, nemlig, “Bag smilet”. Det har dog været mig en umulig opgave at opspore hvor denne bog kan købes henne! Kan man købe den direkte gennem dem, eller kende de en boghandler man kan købe den hos? Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dem og håber det kan lykkes at få fingrene i “bag smilet”.

Med venlig hilsen

Nana Scheel Riis
E-mail: